2011. december 27., kedd

Bútor szállítás fuvarozás vidékre!! - Jelenlegi ára: 9 500 Ft


Vidékről - Budapest és 20 km-es környékére illetve Budapest környékéről-vidékre
9500 Ft
TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ!!
Tájékoztatónkat kérjük alaposan olvassa át. Ha valamit nem ért kérjük ELŐSZÖR KÉRDEZZEN.
A szállítás megrendelésével ön elfogadja az akciós szállítás feltételeit.
Fenti ár az alábbi bútorok üzletből-lakásba, lakásból-lakásba szállítására vonatkozik. Azok helyére rakásával, kicsomagolásával, és a csomagolóanyagok elszállításával.
 
Kárpitos ágyak
1 db
180x200 cm-ig
Lapra szerelt ágyak matraccal ágyráccsal
1 db
180X200 cm-ig
Emeletes ágyak (csak lapraszerelve)
1 db
100x200x200 cm-ig
Komódok
3 db
60x80x160 cm-ig
Lapra szerelt szekrények
3 db
90x60x200 cm-ig
1 db
200x60x220 cm-ig
Elemes szekrények
3db
60x60x200 cm-ig
2 db
80x60x200 cm-ig
Konyhabútor elemes
4 db
Konyhabútor lapra szerelt
4 db
Íróasztalok
2 db
90x75x160 cm-ig
Étkező-kerti asztalok
2 db
80x160 cm-ig
Étkező és kerti garnitúrák (1 asztal, 4 szék)
1 db
Ülőgarnitúrák 3+2 vagy 3+1+1
85x85x200 cm-ig
Sarok garnitúrák
200x200 cm-ig
 
A felsorolt termékek szállítása a jelzett irányokba 9500. - Ft
 
Méret illetve mennyiségi felárak:
Komódok db-onkét
Lapra szerelt szekrények 80 cm-enként (egy normál két ajtós mérete)
Elemes szekrények db-onként
Konyhabútor 2 db-onként
Munkalap 4 elem esetén 2 m-ig DÍJMENTES efölött 60 cm-ként
Ülőgarnitúrák egységenként
Sarok garnitúrák 60 cm-enként:
2800 Ft
Emeletre szállítás lifttel bárhová.
Lift nélkül szintenként 600 Ft/emelet (1 szint=19 lépcső, hegyoldalba épített házaknál, nyeles telkeknél a külső lépcsőket is szintekre oszjuk)
Az orsrezág többi részére-ről (vidék-vidék) alapár + 40% minimum 4500 Ft
 
* Bp környéke település lista mellékletben 1-es Zóna.
Különböző fajtájú bútorok szállításánál (pl: 1 étkező garnitúra + 1 konyhabútor) csak az egyik bútor szállítási díját számlázzuk teljes összegben a másik bútor tarifa táblázat szerinti díjából 30-60% kedvezményt adunk.
Szállítás menete és megrendelése:
Az ország minden pontjára szállítunk, minden héten szombaton (rövidesen sűrítjük).
Budapest és környékén kedden és pénteken szállítjuk ki a vidékről szállított bútorokat és ugyanekkor vesszük föl a vidékre szállítandókat.
Rendelés a szállítási napot megelőző 2 munkanappal 17 óráig.
Pédául:
Szombati Bp és környéke-vidék szállítás esetén. A csütörtökön 17 óráig beérkező rendeléseket feldolgozzuk. Pénteken Bp-en a szállítandó bútorokat fölvesszük, beszállítjuk a raktárunkba irányokba szervezzük és szombaton kiszállítjuk.
Szintén szombati, de Vidék-Bp és környéke szállítás esetén. Csütörtök este 17 óráig leadott rendeléseket szombaton vidéken fölvesszük, beszállítjuk a raktárunkba és kedden kiszállítjuk a vevőhöz.
Szintén szombati Vidék-Vidék szállításnál. Rendelés leadás csütörtök. Árufelvétel a már ismertetett módon szombat. Áru leadás a következő adott irányba induló járatunkkal. Tehát, ha szombaton föl vesszük az árut Gyulán azt következő szombaton visszük tovább a címzetthez Kaposvárra.
Amennyiben szervezéstechnikailag megoldható, vidék-vidék szállításnál előfordulhat, hogy akár aznap is kivisszük a terméket (ilyenkor természetesen csak az alapárat számoljuk). Például, ha Győrben föl vesszük a bútort és Tata a következő állomásunk akkor pl Bábolnát aznap is útba tudjuk ejteni. Ezt a szállítás előtti napon jelezzük.
Bp-i illetve környéki címzettnél külön díjazás ellenében más időpontokban is kiszállítjuk a bútort.
Vidéki áru felvétel és leadás 8-18 óráig érkezések előtt 30-45 perccel a gkv-k telefonon értesítik a címzetteket (kereskedőt, vásárlót egyaránt.
Bp-en a szállítást megelőző napon 17. 30-19 óra között telefonon egyeztetünk egy 2-3 órás intervallumot amin belül az előzetes telefonunkkal érkezünk. Tehát keddi kiszállításnál Hétfőn jelezzük a fogadó személynek a másnapi szállítás várható időpontját (pl 11-14 ó-ig) És ezen belül telefonál a gkv a pontos idővel.
Természetesen amennyiben ön szerdán jelzi, hogy következő hét szerdán szeretné megkapni Bp-ről a bútorát vidékre azt föl tudjuk venni pénteken és következő hét kedden is.
Csomagolás:
Új bútorok esetén a gyári csomagolás jellemzően elég.
Használt bútoroknál:
Lapra szerelt és elemes bútoroknál (szekrény, konyhabútor, komód, stb) karton boboz térkitöltővel, hogy a bútor lapok ne lötyögjenek a dobozban.
Amennyiben a bútor csak részlegesen van csomagolva pl konyhabútornál csak a frontok csak akkor vesszük föl az árut, ha ön vagy mi teljes egészében becsomagolja.
Buborékos fólia + sztreccs fóliába.
Hullám karton + sztreccs fóliába.
Kárpitos bútor. Ágy, ülőgarnitúra, székek.
Gyári vastag nylon ami nem csúszkál a bútoron vagy.
Buborékos fólia + sztreccs fólia.
Hullám karton + sztreccs fólia.
A csomagolás megfelelőségét kollégáink a helyszínen ellenőrzik. Amennyiben azt nem megfelelőnek ítélik, vagy a feladó csomagolja újra vagy külön díjazásért az autóinkon megtalálható csomagoló anyagok felhasználásával munkatársaink elvégzik a csomagolást.
Kb
Amennyiben a címzett az értesítés ellenére nem tartózkodik a helyszínen az autó max 15 percet várakozik, kiállít egy értesítőt egy tovább megy. De a szállítást ebben az esetben is teljesítettnek tekintjük és a szállítási díjat kiszámlázzuk.
Újra szállítás külön díjazásért a legközelebbi adott irányban történő szállításkor. Amennyiben a megrendelő még az autó viszonylagos közelében jelzi, hogy megérkezett minden esetben a gkv döntése, hogy visszafordul-e.
Amennyiben feladó vállalja ennek a költségeit visszaszállítjuk. Ellenkező esetben azokat zálogként kezeljük és 30 nap után értékesítjük. Költségeink levonása után a fent maradó összeget átutaljuk.
Bp-i szállításnál amennyiben a a cél védett övezetben, sétáló utcában vagy teherautóval szabályosan nem megközelíthető helyen található a kiszállítás határideje változhat. Ezek adminisztrációját mi intézzük, de az esetleges plusz költségekről minden esetben egyeztetés szükséges. Fizetős övezetekben 20 percig díjmentesen rakodunk-várakozunk, miután minden autónk rendelkezik rakodótárcsával. Ezután a várakozás díja a megrendelőt terheli.
Vidéki szállításoknál a jelzett problémák megoldása és költségei is a vevőt terhelik. Vidéken az esetleges parkolási díj is a vevőt terheli. Amennyiben a behajtás bármely okból nem megoldott a szállítást a gkv a helyszínen megtagadhatja, de a szállítási díjat ebben az esetben is kiszámlázzuk.
Nyeles telkek-szorgalmi utak esetén valamint erdőben-mezőgazdasági területen, vagy csak komppal-hajóval megközelíthető szigeten lévő célállomás esetén a megközelítés lehetőségének eldöntése és a teljesítés minden esetben a gkv döntése. Tehát ezeket, kérjük a megrendelés előtt jelezni felénk, hogy közösen megoldást találjunk
A bútorokat csak előkészített helyre szállítjuk. Tehát a lépcsőházban lévő virágok, szállítási útvonalon található csomagoló és építőanyagok illetve bútorok eltávolítása minden esetben a megrendelő feladata. Ennek hiányában a gkv saját döntése a teljesítés.
Lapra szerelt bútorok összeszerelése külön díjazásért egyenlőre csak Bp-en és környékén. 1-2-es zónában csak előzetes egyeztetés és árajánlat alapján.
Az összeakasztós sarok garnitúrák esetén természetesen ezt bárhol díjmentesen elvégezzük.
Használt bútorok elszállítása és azok környezetbarát módon történő kezelése és megsemmisítő helyre szállítása külön díjazás ellenében előzetes egyeztetés alapján.
1-es zóna:
Alsónémedi, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Ecser, Érd, Felsőpakony, Fót, Göd, Gyál, Gyömrő, halásztelek, kerepes, Kistarcsa, maglód, Mogyoród, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Pécel, Pilisborosjenő, Pilisvörösvár, Pilisszentiván, Pomáz, Remeteszölős, Solymár, Szentendre, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Taksony, Tököl, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vecsés.
2-es zóna
Alsópakony, Áporka, Biatorbágy, Budajenő, Bugyi, Csobánka, Csomád, Csörög, Délegyháza, órapuszta, Dunavarsány, Erdőkertes, Etyek, Gödöllő, Isaszeg, Leányfalu, Majosháza, Mende, Ócsa, Őrbottyán, Páty, Péteri, Piliscsaba, Pilisszántó, Pilisszentkereszt, Pócsmegyer, Pusztalöb, Pusztazámor, Sóskút, Szada, Szárítópuszta, Százhalombatta, Szigetcsép, Szigetmonostor, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Sződ, Sződliget, Tahitótfalu, Tárnok, Telki, Valkó, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Vácrátót, Veresegyház
Vidéki ajánlatunk nem befolyásolja az egyéb Budapest és környékére kiadott árainkat és vállalásainkat. Tehát a zóna tarifák szerinti szállítások továbbra is előző napi megrendelés alapján másnapi teljesítéssel működnek.
Ajánlatun ebben az esetben sem vonatkozik antik, styl és koloniál bútorokra. Ezekre továbbra is egyedi ajánlatot adunk.
Fizetés a helyszínen készpénzzel vagy bankkártyával!!!
Eladóknak utánvétkezelés!!
Kp az eladó kezébe vagy közvetlen a számlájára befizetve  Bp-en is elérhető fiókkal rendelkező bank esetén: 0, 5% min 450 Ft
Sajját utánvétes számlánkról utalva 1, 5% min 600 Ft
Bankkártyával 2, 5% min 750 Ft
A díj ellenében történő szállítás engedélyhez kötött tevékenység. Az engedély nélkül szállító vállalkozó gépjárművét egy esetleges közúti ellenőrzés folyamán lefoglalhatják a benne lévő áruval együtt amelyeket csak a hivatalos eljárás és bírságok befizetése után szolgáltatnak ki!!!!
Amiért kereshetnek: fuvar, fuvarozás, szállítás, bútorszállítás, rakodás, bútor futár, emeletre szállítás, költöztetés, ágy szállítás ülőgarnitúra szállítás, szekrénysor szállítás
 
 


Jelenlegi ára: 9 500 Ft

Az aukció vége: 2011-12-29 17:59
. Bútor szállítás fuvarozás vidékre!! - Jelenlegi ára: 9 500 Ft