2012. február 24., péntek

SONY ERICSSON C902 1 FT 5 NAPIG - Jelenlegi ára: 1 Ft

Bemutatkozás:
Hát az értékeléseim alapján profi eladónak mondanám magamat. Rugalmas és megbízható vagyok, amit a(100%-os) értékeléseim is tükröznek. Eddigi eladásaimmal/eladott termékeimmel még nem volt probléma. Alkudozást, ajánlatot, cserét szívesen meghallgatok. Várakoznod nem kell, azonnal postázom. De:
Licitet nem törlök, e-mail-t küldök de elvárom hogy időben fizessenek és válaszoljanak továbbá garanciát nem vállalok(ennek a miértjét az alábbiakban le is írom)
 
Leírás:
Jelenleg hibásnak mondható, de:
A hiba nem nagy, a kijelző néha elsötétedik(de ekkor pl. megkapja az üzenetet csak nem lehet rögtön elolvasni), de utána visszajön minden és tökéletesen működik. Igazából mondható hogy észre se lehet venni, de egyszer amikor elsötétedett csak ki/bekapcsolással jött vissza(ilyen csak egyszer volt). Nálam napi használatban van, de már csak volt mert lett egy uj mobilom, ezért se akarok vele foglalkozni. Szervízben megkérdeztem  hogy mi lehet a probléma, ők egy kis érintkezési hibára, vagy porosodásra gyanakodnak de biztosat ők sem mertek mondani így vakon(„ de biztos hogy nincs nagy probléma” ). Ettől eltekintve minden gomb, hangszóró, mikrofon, kamera… hibátlanul működik. Küllemre nem tökéletes de a kijelzője kercmentes és nincs lepattogva a festék, bár a sarkain vannak kopások. Lényeg a lényeg: fényképek szerinti állapotban.
 
A mobilról:
James Bond Edition!!!
Én leginkább a google-t ajánlanám.
De azért pár dolgot írnék róla: A fém ház szerelési minősége precíz és strapabíró. A kamerája gyönyörű képeket csinál, sötétben is ami köszönhető a xenon vakunak. Rengeteg flash téma telepíthető. További extráknak mondanám még a gíroszkópot, fényérzékelőt és előlapi kamerát.
T-mobile függő, tartozékként csak egy adatkábelre gondoltam, de több kiegészítőről is lehet szó.
 
Remélem nem untattalak a hosszú leírással, de így éreztem korrektnek.
Ha még további kérésed lenne nyugodtan tedd fel, aznap válaszolok nem kell napokat várnod.
További szép napot!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-02-26 13:45
. SONY ERICSSON C902 1 FT 5 NAPIG - Jelenlegi ára: 1 Ft